Specialist

Wij zijn dé specialist voor parketspeciaalzaken, vloerleggers, meubelmakers en interieurbouwers.

Specialisme door ervaring

Door onze jarenlange ervaring weten wij alles over houten vloeren. Wat werkt, wat niet werkt, hoe ze onderhouden of gerepareerd moeten worden, en vooral hoe bepaalde problemen opgelost en vraagstukken behandeld moeten worden. Wij zijn namelijk dag in, dag uit bezig met hout. Met het adviseren van klanten in onze showroom, met het bestuderen van de nieuwe vloeren, met alle bijbehorende producten in ons magazijn, zoals schuurpapier, lak, olie en nog veel en veel meer.

Ook klant worden?

Verzekerd adviseren mogelijk

Wij zijn zo zeker van ons specialisme dat wij je verzekerd kunnen adviseren. Dit houdt in dat wij een advies opmaken en dat wij vervolgens garant staan voor het eindresultaat. Zo weet je zeker dat je de klus met een gerust hart uit kunt voeren. De enige voorwaarde is dat de klus precies zo uitgevoerd wordt als omschreven staat in ons advies.

Wij zijn er voor jou

Wij weten alles over hout en willen deze kennis graag met je delen. Heb je dus een vraag of loop je tegen een probleem aan? Neem dan altijd gerust contact met ons op. Wij zijn er voor jou en helpen je daarom met alle plezier verder met jouw klus.

Neem contact op