De showroom is tussen 08:00 en 16:00 uur geopend voor iedereen.

24/7 Showroom

Met onze 24/7 showroom kun jij jouw klanten ontvangen wanneer het jou uitkomt. Wij stellen de showroom 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, zodat je zelfs in de avonden en in het weekend of op andere tijden die jou goed uitkomen jouw klanten kunt ontvangen en alle mogelijkheden met hen door kunt nemen.

Klanten ontvangen na 16:00 uur?

Meld je dan nu aan en boek een afspraak!

Meld je aan Afspraak boeken*

* Een afspraak boeken kan alleen nadat je je hebt aangemeld voor de 24/7 showroom en wanneer je vervolgens ingelogd bent op onze website (via Inloggen rechts bovenin).

Kom langs in onze 24/7 showroom!

Hoe het werkt is heel simpel! Kom gewoon bij ons langs op werkdagen tussen 08:00 en 16:00 uur. De showroom is dan geopend voor iedereen, dus ook voor jou en je klanten. Wil je in de avonden en/of in het weekend gebruik kunnen maken van de showroom? Dan kun je je aanmelden! 

Sfeerimpressie

24/7 Showroom

In de showroom liggen alle mogelijkheden qua vloeren en afwerkingen volledig en overzichtelijk uitgesteld. Daarnaast is er natuurlijk koffie en thee aanwezig, zodat je jouw klanten op gastvrije wijze kunt ontvangen. Er is zelfs een kinderspeelhoekje voor de kleine gasten!

Volg deze stappen!

Op andere tijden gebruik maken van de showroom?

Aanmelden voor de 24/7 showroom