24/7 showroom

Met onze 24/7 showroom kun jij jouw klanten ontvangen wanneer het jou uitkomt. Wij stellen de showroom 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, zodat je zelfs in de avonden en in het weekend of op andere tijden die jou goed uitkomen jouw klanten kunt ontvangen en alle mogelijkheden met hen door kunt nemen. Als je je voor de 24/7 showroom aanmeldt, vermelden we daarnaast jouw bedrijf op onze website, zodat onze bezoekers gemakkelijk contact met jou op kunnen nemen.

Een nieuwe vloer

Toe aan een nieuwe vloer in huis en graag de mogelijkheden bekijken in onze showroom? Maak direct een afspraak met één van onze aangesloten partners!

Bekijk onze aangesloten partners
showroom 24/7 open

Gebruik maken van de 24/7 showroom?

Meld je dan aan of boek direct een tijdslot als je je al aangemeld hebt (en ingelogd bent)!

Meld je aan Boek direct een afspraak *

* Een afspraak boeken kan alleen nadat je je hebt aangemeld voor de 24/7 showroom en wanneer je vervolgens ingelogd bent op onze website (via Inloggen rechts bovenin).

De showroom

In de showroom liggen alle mogelijkheden qua vloeren en afwerkingen volledig en overzichtelijk uitgesteld. Daarnaast is er natuurlijk koffie en thee aanwezig, zodat je jouw klanten op gastvrije wijze kunt ontvangen. Er is zelfs een kinderspeelhoekje voor de kleine gasten!

Onze partners

Aanmelden voor de 24/7 showroom