Showroom

In onze showroom kunt u precies zien wat er allemaal mogelijk is met onze producten.

Voor wie?

In onze showroom ziet u, als vloerenlegger, precies welke vloeren en afwerkingen wij allemaal kunnen leveren. Daarom bent u, als klant, welkom om onze showroom eens te komen bezoeken. Maar daarnaast zijn ook uw klanten van harte welkom! U mag gerust gebruik maken van onze showroom en staalmaterialen om uw klanten alle mogelijkheden uit te leggen en te laten zien, zodat zij kennis maken met het product en zo een weloverwogen keuze voor uw vakmanschap kunnen maken. Maak direct een afspraak om onze showroom te gebruiken!

Maak direct een afspraak

Producten in de showroom

Houten vloeren (planken)

Onze houten planken bestaan uit een multiplex onderlaag van berkenhout en worden veelal afgewerkt met een eiken toplaag van 3, 4, 5 of 6 mm. Daarnaast zijn ook andere houtsoorten mogelijk voor de toplaag (afromosia, afzelia doussie, jatoba, kambala, maple (esdoorn), merbau, Amerikaans noten, sucupira, wenge, teak). Deze planken kunnen vervolgens worden geschuurd, geborsteld of geschaafd, alvorens ze behandeld kunnen worden met een transparante, matte of hoogglanzende lak. Tot slot kunnen de vloeren in een enorm scala aan kleuren worden geproduceerd door deze af te werken met olie. Eindeloze mogelijkheden, dus! Meer weten over onze houten vloeren? Lees dan hier meer over de fabricage.

Traditionele parketvloeren

Onze traditionele parketvloeren worden veelal vervaardigd uit eiken hout, maar ook hierbij zijn andere houtsoorten mogelijk. Zoals je waarschijnlijk weet, is het proces van het aanbrengen van een parketvloer behoorlijk tijds- en arbeidsintensief. De ondervloer moet geëgaliseerd worden, de plankjes moeten worden uitgetekend en vastgespijkerd, alles moet worden gelijmd, geschuurd, gelakt en dichtgestopt. In onze showroom vind je parketvloeren in een Blokpatroon, in een Hongaarse punt, in een Visgraatpatroon en in de welbekende stroken. In ons magazijn vind je alles wat je nodig heeft om het ingewikkelde, maar zeker lonende, proces uit te voeren.

PVC en laminaat

Naast onze eigen houten planken en parketvloeren verkopen wij ook kant-en-klare laminaat- en pvc-vloeren van de merken Stockwood en Ambiant. Ook hierin zijn er enorm veel mogelijkheden en allerlei verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook pvc-vloeren waar ook direct een ondervloer op gemonteerd zit. De laminaat- en pvc-vloeren vloeren worden vaak verlijmd, maar zijn ook zwevend te leggen.

Overigen

De mogelijkheden van hout zijn haast eindeloos. Daarom houdt het bij ons ook niet op bij houten vloeren, maar vind je in onze showroom ook overige mogelijkheden die te realiseren zijn met het juiste hout en vooral de juiste kennis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een complete eikenhouten keuken?

Verkooppunt worden?

Wil je een verkooppunt worden van onze vloeren? En wil je daarom zelf ook de juiste staalmaterialen hebben voor een eigen showroom? Dan maken wij het staalmateriaal pasklaar voor jou. Wij weten namelijk als geen ander dat iedere ondernemer en dus iedere onderneming uniek is en zijn/haar eigen wensen en behoeften heeft. En hier voorzien wij graag in! Neem dus gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op