Over ons

Wij zijn dé groothandel voor
parketspeciaalzaken, parketleggers, meubelmakers en interieurbouwers.

Groothandel in Groningen

Wij zijn dé groothandel voor parketspeciaalzaken, parketleggers, meubelmakers en interieurbouwers. Wij zijn gevestigd in Groningen, maar bedienen en leveren in geheel Nederland en zelfs daarbuiten. Wij leveren alle producten die nodig zijn voor het leggen, renoveren, afwerken en onderhouden van vloeren, interieur en meubelen, alsmede alle daarbij behorende gereedschappen. Daarnaast produceren wij onze eigen vloeren, waardoor wij uw benodigde vloer perfect op maat kunnen leveren.

Showroom

Wij hebben een ruime showroom waarin we u alle mogelijkheden qua vloeren en behandelingen kunnen laten zien. En nog mooier: u kunt deze ruimte ook gebruiken om uw klanten in te ontvangen, zodat u alle mogelijkheden direct aan de eindgebruiker kunt tonen!

Lees meer

Fabricage

Wij produceren ook onze eigen vloeren. Van opschuren tot behandelen: wij produceren vloeren met een perfecte afwerking. En omdat wij ze zelf produceren, zijn de mogelijkheden voor u en uw klanten eindeloos.

Lees meer

Specialist

Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij dé specialist zijn in vloeren en alles wat daarbij komt kijken. Dus zit u met een probleem of staat u voor een uitdaging? Wij weten zeker dat wij u kunnen helpen!

Lees meer