Over ons

Wij zijn dé groothandel voor de vloeren- en parketlegger, interieurbouwer, meubelmaker, klusbedrijf, aannemer, architect, projectinrichter en vloeren- en parketspeciaalzaken.

Floormade: Gemak voor de vloerenlegger

Waar wij voor staan is samen te vatten in één zin: gemak voor de vloerenlegger! Wij houden ons namelijk al sinds jaar en dag bezig met het produceren van vloeren en het handelen in alle producten die nodig zijn voor installatie, afwerking en onderhoud. Wij houden daarbij de ontwikkelingen in onze branche ook nauwlettend in de gaten en weten zo precies welke nieuwe technologieën en producten er op de markt zijn en komen. En daarom kunnen wij iedere vloerenlegger perfect voorzien van zowel de nodige producten als deskundig advies!

Groothandel in Groningen

Wij zijn gevestigd in Groningen, maar bedienen en leveren in geheel Nederland en zelfs daarbuiten. Wij leveren alle producten die nodig zijn voor het leggen, renoveren, afwerken en onderhouden van vloeren, interieur en meubelen, en ook alle daarbij behorende gereedschappen. 

Showroom

Wij hebben een ruime showroom waarin we je alle mogelijkheden qua vloeren en behandelingen kunnen laten zien. En nog mooier: je kunt deze ruimte ook gebruiken om je klanten in te ontvangen, zodat je alle mogelijkheden direct aan de eindgebruiker kunt tonen!

Vraag naar info

Specialist

Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij dé specialist zijn in vloeren en alles wat daarbij komt kijken. Dus zit je met een probleem of sta je voor een uitdaging? Wij weten zeker dat wij je kunnen helpen!

Lees meer