Goede kwaliteit

Houten vloeren

Uit onze grote voorraad houten vloeren kunnen we snel een enorme mogelijkheid aan houten vloeren van goede kwaliteit en in breedtes tot wel 22 cm leveren. Je vindt bij ons zowel samengestelde houten planken (Top-line duoplanken en Floorlife duoplanken) als massieve tapis en bourgogne vloeren.

Navigeer snel naar

Onze populaire houten vloeren

Top-line & Floorlife

Samengestelde houten vloeren

De Top-line en Floorlife houten vloeren zijn samengestelde vloeren die bestaan uit planken met een multiplex onderlaag (half-fabricaat multiplank) en een houten toplaag. De Top-line vloeren hebben een toplaag met een dikte van 4 tot 6 mm die verkrijgbaar is in verschillende houtsoorten. De Floorlife vloeren hebben een toplaag met een dikte van 2 tot 4 mm gemaakt van eikenhout.

Tapis & bourgogne

Massief houten vloeren

De massief houten vloeren bestaan uit tapis en bourgogne vloeren. De tapis vloeren zijn verkrijgbaar in stroken en patronen (zoals visgraat), in een dikte van 6.3 mm en een breedte van 71 tot 90 mm. De bourgogne vloeren zijn ook verkrijgbaar in stroken en patronen, in een dikte van 9 mm en een breedte van 71 tot 190 mm. Zowel de tapis als de bourgogne vloeren zijn verkrijgbaar in zowel het gangbare eiken als in vele andere houtsoorten.

Een houtsoort voor ieder project

Bekijk een greep uit onze houtsoorten

Ruim assortiment

De vloer afwerken

Ook voor het afwerken ben je bij ons aan het juiste adres. In ons ruime assortiment aan afwerkingsproducten vind je namelijk alles wat je nodig hebt om de vloer van jouw klant tot in perfectie af te werken. Oliën, lakken, onderhoudsproducten en de juiste gereedschappen: wij hebben het allemaal. En heb je hier advies over nodig? Neem dan gerust contact op. Wij helpen je graag verder.

Verkoopondersteuning

Heb je specifieke wensen aangaande een houten vloer? Of kun je advies gebruiken voor jouw specifieke klus? Neem dan altijd gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar met jarenlange ervaring en gedegen advies. Voor welke vloeruitdaging jij ook staat, wij hebben een oplossing!

Neem contact op