Wolff tools

Met de Wolff tools van Floormade wordt het verwijderen van vloerbedekking en het voorbereiden van de ondergrond kinderspel. In ons uitgebreide assortiment van Wolff tools vind je alle gereedschappen die je nodig hebt. Van schuurmachines tot aan egalisatie gereedschappen en meer. Kun je bepaalde Wolff tools niet vinden in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk assortiment
wolff tools gereedschap materiaal

Meer dan 60 jaar ervaring

Wolff tools heeft zich ontwikkeld tot een specialist in het vervaardigen van de gereedschappen die nodig zijn voor het vervangen en bewerken van vloeren met vloerbedekking. Dit heeft zich laten resulteren in een uitgebreid assortiment gereedschappen van topkwaliteit. Met de gereedschappen van Wolff tools is geen enkele klus te lastig. Vloerbedekking verwijderen is namelijk nog nooit zo makkelijk geweest. Floor made biedt ook hoogwaardig meet-, leg- en egalisatie gereedschap van Wolff tools aan.

Vloer verwijderen met Wolff gereedschappen

Grote machines kunnen niet op moeilijk bereikbare plekken komen tijdens het verwijderen van vloerbedekking. Gelukkig hebben wij verschillende handschrapers in het assortiment van Wolff tools. Met deze handschrapers van Wolff tools, is het mogelijk om eenvoudig en snel vloerbedekking of lijmresten te verwijderen op plekken waar je met een machine niet komt.

Doordat deze handschrapers met verwisselbare messen werken heb je geen last meer van bot gereedschap. Ook gaan de handschrapers van Wolff tools door de verwisselbare messen extra lang mee.

Vloer schuren met Wolff gereedschappen

Voordat er een nieuwe vloer geplaatst kan worden, moet de ondergrond goed schoon zijn. Dit betekent dat het materiaal van de vorige vloer verwijderd moet zijn, inclusief de lijmresten. Een vloer schuren is vaak een tijdrovend en stoffig proces. Wolff tools heeft door middel van jarenlange ervaring producten ontwikkeld die gespecialiseerd zijn in het verwijderen van lijmresten. Neem bijvoorbeeld de Wolff Neo slijpmachine.

Met deze slijpmachine maak je een kamer vrij van lijmresten in no-time. Ook beperk je met deze slijpmachine van Wolff het stof dat vrijkomt. Dit komt door het geïntegreerde stofzuigmechanisme.

Wolff voorafscheider

Over het algemeen komt er bij het schuren van een vloer veel stof vrij. Stof dat vrijkomt bij vn het schuren van bijvoorbeeld beton of lijmresten, kan schadelijk zijn voor je stofzuiger. De filter van je stofzuiger raakt door deze stof snel vol of kan zelfs beschadigd raken door teveel stof. Als de filter van een stofzuiger vol zit of beschadigd is dan zuigt de stofzuiger een stuk slechter.

Om dit te voorkomen raden we je een voorafscheider van Wolff tools aan. Een voorafscheider plaats je tussen de stofzuiger en het afzuigpunt. Deze voorafscheider vangt het grootste gedeelte van het grove vuil en ook van het fijne stof op. Dit stof komt dus niet in de filter terecht. Hierdoor blijft de zuigkracht van je stofzuiger langer goed en je vergroot de levensduur van je stofzuiger.

Egalisatie gereedschap

Om het egaliseren van een vloer zo efficiënt mogelijk te laten verlopen hebben wij verschillende gereedschappen in ons assortiment. Denk bijvoorbeeld aan de egaliseerrakels van Wolff tools. Door verwisselbare rakelbladen gaan deze rakels extra lang mee.

Met behulp van de Wolff mengmachine power X1000 en de egaline mengwagen heb je een vloer geëgaliseerd in een oogwenk. Met de Wolff spijkerschoenen loop je probleemloos over natte kunstharsvloeren of net geëgaliseerde ondergronden.

Leg- en meetgereedschap

In het meten van oppervlakten en hoeken gaat vaak de meeste tijd zitten. Ook worden hier de meeste fouten gemaakt. Een fout herstellen kost meer tijd dan een fout voorkomen. Met de meetgereedschappen van Wolff tools voorkom je fouten en bespaar je dus tijd. De Wolff trapspin zorgt er bijvoorbeeld voor dat je altijd de juiste graden voor een hoek hebt, en dat op een heel eenvoudige manier. Voordat je begint met het leggen van een houten vloer kun je met de Wolff Hygrometer LVT 15 meten of de luchtvochtigheid goed is. Daarnaast zorgt het leggereedschap van Wolff tools ervoor dat je eenvoudig en snel een nieuwe vloer legt.

wolff tools gereedschap materiaal

Floormade

Wil je één van deze topgereedschappen gebruiken? Bestel dan voor 15.30 uur en je hebt de gereedschappen de volgende dag in gebruik. Heb je vragen over een bepaald gereedschap? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom gelegen in Groningen.

Neem contact op