Traditioneel parket Zuidlaren

Ben jij een echte vakman en wil je met traditioneel parket aan de slag in Zuidlaren? Zoek dan niet verder. Floormade specialiseert zich al jaren in de verkoop van traditioneel parket voor de vloerenspecialist en levert keer op keer de mooiste kwaliteit vloeren. Wij leveren aan aannemers, interieurbouwers, vloerenleggers en parketspecialisten: experts die onze liefde voor houten vloeren delen. Nog geen klant van Floormade? Meld je dan online aan en ontdek de voordelen!

Meld je aan als klant bekijk assortiment

Wat maakt traditioneel parket uniek?

Traditioneel parket wordt al honderden jaren op dezelfde, ambachtelijke wijze gelegd. Het is werk voor echte vakmannen, die nauwkeurig kunnen werken, de werking van hout snappen en weten wat ze doen. Is traditioneel parket op een goede manier gelegd, dan kun je er als gebruiker vele jaren of zelfs decennia lang van genieten. Ieder onderdeel van de vloer wordt vastgelijmd en vastgenageld aan de ondervloer, waardoor de vloer uiterst strak gelegd kan worden. Met traditioneel parket leg je ook in Zuidlaren een unieke vloer, die je perfect op de wensen van de klant af kunt stemmen.

Traditioneel parket in verschillende soorten en maten

Bij Floormade staan we bekend om ons brede aanbod houten vloeren. Ook in traditioneel parket valt er nog veel te kiezen! Welke wens je ook voor je klant wil realiseren, in overleg is er enorm veel mogelijk. En als we bepaalde bewerkingen vast vooraf voor je kunnen verrichten, dan doen we dat graag! We bezorgen je traditioneel parket pasklaar voor je in Zuidlaren; een volledige vloer kunnen we binnen 5 tot 10 werkdagen al voor je realiseren. Denk vast na over de volgende keuzes voor jouw traditioneel parket:

Traditioneel parket leggen, afwerken en onderhouden

Als je de juiste vloer eenmaal geselecteerd hebt, ben je natuurlijk nog niet klaar om je traditioneel parket te gaan leggen in Zuidlaren. Daarvoor heb je ook nog het juiste gereedschap en goede materialen nodig! Denk aan een ondervloer, maar ook aan parketlijm en bevestigingsmaterialen. En misschien heb je ook nog geen lak of olie in huis, waarmee je het parket uiteindelijk gaat afwerken. Welke producten je ook maar mist, bij Floormade kun je alles in één overzichtelijke webshop bestellen. Alles om traditioneel parket te leggen, af te werken én te onderhouden!

Traditioneel parket bestellen in Zuidlaren

Traditioneel parket bestellen in Zuidlaren was nog nooit zo gemakkelijk. Als vakman leid je een druk bestaan en houd je weinig tijd over voor het bestellen van de juiste materialen. Dat snappen we als geen ander bij Floormade! Daarom hebben we het gemakkelijk gemaakt om je bestelling online te plaatsen, op welk tijdstip je maar wil. Met een paar muisklikken heb je jouw vloer en toebehoren besteld en gaan wij voor je aan de slag om alles zo snel mogelijk bij je te bezorgen! Vaak kun je al de volgende dag met je materialen aan de slag. Dat is nog eens een snelle service!

Altijd bereikbaar voor advies

Heb je specifieke wensen voor een traditioneel parket? Of sta je voor een uitdaging bij één van je klanten? Twijfel niet en neem contact op met één van onze specialisten. We kunnen je uitstekend adviseren en waar nodig ook maatwerk leveren waarmee jij elke uitdaging de baas bent!

neem contact op