Traditioneel parket Stadskanaal

Zoek je een betrouwbaar adres voor traditioneel parket in Stadskanaal? Zoek niet verder, je hebt hem al gevonden! Floormade levert alles voor traditioneel parket: zowel de vloerdelen zelf, als de beste materialen om het mee te bevestigen. Van parketlijm tot professionele machines: alles is bij ons te verkrijgen! Meld je vandaag nog aan als klant: als speciaalzaak leveren wij uitsluitend aan mede-specialisten in vloeren. Ontdek de unieke service van Floormade!

Meld je aan als klant bekijk assortiment

Wat maakt traditioneel parket uniek?

In heel Nederland is traditioneel parket nog altijd geliefd. Ook in Stadskanaal! Hoewel deze houten vloeren al jaren op dezelfde manier gelegd worden, verliezen ze niet aan populariteit. Als vakman vereist het noeste, ouderwetse arbeid: elke plank of strook moet verlijmd worden aan een vezelplaat of mozaïek ondervloer, en vervolgens worden de verschillende onderdelen nog vernageld met nauwelijks zichtbare spijkertjes. Pas als de spijkertjes keurig weggewerkt zijn, en de vloer afgewerkt is met olie of lak, is je traditionele parket klaar voor gebruik.

Verschillende soorten traditioneel parket

Als je klant de keuze heeft gemaakt voor traditioneel parket, blijven er nog een heleboel keuzes over. Ga je voor tapis of bourgogne, welke houtsoort kies je voor de toplaag en in welk patroon ga je de vloer voor ze leggen? Het zijn allemaal zaken die je vooraf goed moet afstemmen met je klant. Welke keuze jullie ook maken, Floormade heeft het assortiment om je in iedere wens te voorzien! Je kunt kiezen uit tal van houtsoorten en we kunnen je traditioneel parket in ieder patroon zagen voor we het naar Stadskanaal verzenden. Bij ons kies je altijd voor maatwerk!

Traditioneel parket leggen, afwerken en onderhouden

Als je de juiste vloer eenmaal geselecteerd hebt, ben je natuurlijk nog niet klaar om je traditioneel parket te gaan leggen in Stadskanaal. Daarvoor heb je ook nog het juiste gereedschap en goede materialen nodig! Denk aan een ondervloer, maar ook aan parketlijm en bevestigingsmaterialen. En misschien heb je ook nog geen lak of olie in huis, waarmee je het parket uiteindelijk gaat afwerken. Welke producten je ook maar mist, bij Floormade kun je alles in één overzichtelijke webshop bestellen. Alles om traditioneel parket te leggen, af te werken én te onderhouden!

Traditioneel parket bestellen in Stadskanaal

Traditioneel parket bestellen was nog nooit zo gemakkelijk als bij Floormade. En dan krijg je ook nog traditioneel parket van de beste kwaliteit geleverd! Je kunt alles wat je nodig hebt online vinden in onze overzichtelijke webshop. Voeg alles wat je nodig hebt toe aan je winkelwagen, reken af met één van onze beveiligde betaalmethodes en je bestelling komt vanzelf bij ons binnen. Wij doen er dan alles aan om je bestelling nog de volgende dag bij je te bezorgen!

Altijd bereikbaar voor advies

Een uitdagende klus bij één van je klanten? Twijfel over de juiste houtsoort, bevestigingsmaterialen of over de ondergrond? Schroom niet en neem contact met ons op! We adviseren met veel plezier andere vaklieden in onze branche en gaan samen met jou voor het beste resultaat bij jouw klant. Daar kun je van op aan!

neem contact op