Traditioneel parket Groningen

Werk jij graag met traditioneel parket bij jou in Groningen en zoek je een betrouwbaar adres waar jij terecht kunt voor je materialen? Bij Floormade vind je niet alleen de mooiste traditionele parketvloeren, je kunt bij ons ook alles bestellen om je traditioneel parket mee te leggen. We leveren vloeren, gereedschap, installatiematerialen en onderhoudsmiddelen voor houten vloeren aan tal van vloerenspecialisten in Nederland. Of je nu aannemer, vloerenlegger of interieurbouwer bent: meld je snel aan als klant en ontdek de voordelen van Floormade!

Meld je aan als klant bekijk assortiment

Wat maakt traditioneel parket uniek?

Traditioneel parket wordt al honderden jaren op dezelfde, ambachtelijke wijze gelegd. Het is werk voor echte vakmannen, die nauwkeurig kunnen werken, de werking van hout snappen en weten wat ze doen. Is traditioneel parket op een goede manier gelegd, dan kun je er als gebruiker vele jaren of zelfs decennia lang van genieten. Ieder onderdeel van de vloer wordt vastgelijmd en vastgenageld aan de ondervloer, waardoor de vloer uiterst strak gelegd kan worden. Met traditioneel parket leg je ook in Groningen een unieke vloer, die je perfect op de wensen van de klant af kunt stemmen.

Verschillende soorten traditioneel parket

Bij Floormade staan we bekend om ons brede aanbod houten vloeren. Ook in traditioneel parket valt er nog veel te kiezen! Welke wens je ook voor je klant wil realiseren, in overleg is er enorm veel mogelijk. We bezorgen je traditioneel parket voor je in Groningen of elders in Nederland.

In eigen beheer voor jou klaargemaakt

Traditioneel parket leggen is een klusje voor de echte vakman. Omdat jij al genoeg tijd en energie steekt in het leggen en afwerken van dit type vloer, zorgen wij graag dat je planken of stroken al zoveel mogelijk zijn afgestemd op je legwijze en de voorkeuren van de klant. Wij kunnen het hout daarom ook schaven en zagen, zodat jij er direct mee aan de slag kunt.

Alles om traditioneel parket te leggen

Niet alleen het hout voor je vloer, ook je parketlijm en andere bevestigingsmaterialen kun je bij ons eenvoudig online bestellen. En ook de juiste ondervloer vind je bij ons. Zo heb je alles snel in huis om je traditioneel parket te leggen in Groningen! Ga je jouw parketvloer online bestellen, denk dan ook aan de volgende materialen en bestel ze direct mee.

Traditioneel parket bestellen in Groningen

Traditioneel parket bestellen was nog nooit zo gemakkelijk als bij Floormade. En dan krijg je ook nog traditioneel parket van de beste kwaliteit geleverd! Je kunt alles wat je nodig hebt online vinden in onze overzichtelijke webshop. Voeg alles wat je nodig hebt toe aan je winkelwagen, reken af met één van onze beveiligde betaalmethodes en je bestelling komt vanzelf bij ons binnen. Wij doen er dan alles aan om je bestelling nog dezelfde dag te verzenden.

Altijd bereikbaar voor advies

Een uitdagende klus bij één van je klanten? Twijfel over de juiste houtsoort, bevestigingsmaterialen of over de ondergrond? Schroom niet en neem contact met ons op! We adviseren met veel plezier andere vaklieden in onze branche en gaan samen met jou voor het beste resultaat bij jouw klant. Daar kun je van op aan!

neem contact op