Breedste aanbod voor de professional

Pvc vloeren Groningen

Ben je vaak werkzaam in het noorden van Nederland? Bij Floormade vind je de mooiste pvc vloeren in Groningen, speciaal voor de professional. Je bestelt gemakkelijk online, kiest altijd voor absolute topkwaliteit, en laat je pvc vloer bij jou op de klus afleveren. Dat is de service van Floormade!

Bekijk het aanbod word nu klant

Pvc vloeren Groningen

De mooiste merken voor jouw klant

Leggen hoe jij dat wilt

Kies uit click of plak pvc

Als jouw leverancier van pvc vloeren in Groningen weten we hoe belangrijk het is dat je op de manier kunt werken die bij jou past. Ben je gespecialiseerd in het leggen van plak- of dryback pvc, of ga je bij deze klant liever voor een snel te installeren click pvc? We bieden altijd de pvc vloer die perfect bij je wensen aansluit. En die van je klant, natuurlijk!

Click pvc PLak pvc

Plank, tegel of visgraat

Ieder design is mogelijk

Eén van de voordelen aan een pvc vloer is natuurlijk de veelzijdigheid van het materiaal. Er zijn duizenden looks mee te creëren! Welk plaatje je klant dus ook voor ogen heeft, jij kan het voor ze creëren. Bestel je pvc vloeren in Groningen bij dé specialist voor de vakman, en ontdek de vele mogelijkheden.

Alle mogelijkheden

Kiezen voor kwaliteit

De beste pvc vloeren van Groningen en omstreken

Bij Floormade weten we hoe belangrijk het is om te werken met kwaliteitsmaterialen. Jouw klant moet jarenlang van zijn vloer kunnen genieten, dus alleen het allerbeste is goed genoeg voor hen! Goede materialen helpen jou als vakman ook om efficiënt te werken, en keer op keer een topresultaat te leveren. Daarom bestel je bij ons in Groningen alleen pvc vloeren van de beste kwaliteit!

Alles onder één dak

Ook voor afwerking en onderhoud

Ga je de vloer naadloos leggen en afkitten, of is een plint langs de muur toch wel mooi? Naast pvc vloeren leveren we vanuit Groningen ook alles om de vloer tot in de puntjes af te werken. Muurplinten, maar ook plakplinten, en profielen voor trappen en andere hoogteverschillen. Bij ons vind je alles onder één dak!

En wil je jouw klant het beste meegeven om hun pvc vloer straks mee te onderhouden? Bestel dan direct de beste reinigings- en onderhoudsproducten voor ze mee!

Randafwerking pvc onderhoud

Vragen, of advies nodig?

Overleg met één van onze specialisten

Onderdeel van onze service is vakkundig advies bij aanschaf. Onze medewerkers zijn ervaren professionals, die net als jij precies weten wat het inhoudt om pvc vloeren in Groningen te leggen. Een vraag, of enige twijfel?

Neem contact op