Een houten vloer aanhelen: hoe werkt het?

Als je werkt met een bestaande houten vloer en er moeten extra vierkante meters bij komen door een verbouwing of reparatie, dan kan een houten vloer aanhelen een heel mooi resultaat opleveren. Veel mensen kiezen ervoor om bij een verbouwing of bij schade de gehele vloer te vervangen, maar dit is eigenlijk zonde. Door de vloer aan te helen blijft de bestaande vloer intact, voeg je nieuwe vloerdelen toe en zorg je voor een naadloze overgang tussen oud en nieuw. Een duurzame én prijsbewuste keuze!

Lees er alles over via deze button:

Meer over een houten vloer aanhelen

Hoe Floormade je kan helpen

Door onze brede ervaring met houten vloeren aanhelen kunnen we je met handige tooling perfect helpen om een vloer aan te helen. Zo hebben we bijvoorbeeld een profileermachine in huis, die bestaande stukken vloer kan namaken voor een nauwelijks zichtbare overgang.

Alles over een houten vloer aanhelen

Wil je meer weten over wat een vloer aanhelen precies inhoudt, en waar je rekening mee moet houden qua kosten en realisatie? We leggen het je graag uit. Ook vind je op onderstaande pagina voorbeelden van verschillende technieken en sprekende voor- en na-foto’s.

Meer over een houten vloer aanhelen