Hultafors

Hultafors produceert innovatieve en ergonomische handgereedschappen en maakt sinds 1883 al een deel uit van het dagelijks leven van echte vakmensen. Zo produceert Hultafors messen, koevoeten, beitels, zagen, hamers en divers afteken- en meetgereedschappen. Ideaal voor de professionele vloerlegger, parketteur, interieurbouwer en meubelmaker.

Bekijk onze Hultafors producten

Ons assortiment

Ons assortiment bestaat uit diverse producten van Hultafors. Producten voor het meten, aftekenen, op maat maken, plaatsen en demonteren van houten- en tapijtvloeren. Het gereedschap is natuurlijk ook voor andere doeleinden te gebruiken.

Meetgereedschap

Meetgereedschap, één van de belangrijkste gereedschapsgroepen voor onder andere vloerenleggers en interieurbouwers. Goed meetgereedschap is namelijk doorslaggevend voor een goed eindresultaat. Gelukkig ben je met Hultafors voorzien van goed meetgereedschap. Sinds het ontwerpen van de duimstok in 1883 is de kwaliteit van het gereedschap alleen nog maar verbeterd en het assortiment uitgebreid.

Rolmaten

Zo hebben wij altijd nog de welbekende timmermansduimstok van Hultafors in het assortiment, maar ook bijvoorbeeld de nieuwe rolmaten van Hultafors. Bekijk bijvoorbeeld eens de Hultafors talmeter. Dankzij de gecombineerde markeer- en meetranden zijn de interne en externe lengte snel en eenvoudig te meten en te markeren.

Bekijk producten

Winkel- en zwaaihaken

Daarnaast hebben wij ook verschillende soorten winkel- en zwaaihaken van Hultafors in het assortiment. En natuurlijk ook de bekende Hultafors rafter square. Een robuuste veelzijdige tool waarmee je onder andere snel en nauwkeurig 45º en 90º kan aftekenen. Ook is het mogelijk om de Hultafors rafter square te gebruiken als een zaaggeleider en als gradenboog.

Aftekengereedschap

Ook voor aftekengereedschap van Hultafors ben je bij ons op het juiste adres. Van normale potloden tot aan vulpotloden met de daarbij horende navulling. Voor het aftekenen van lange afstanden raden we je echter de Hultafors slaglijn aan. De Hultafors slaglijn heeft een ABS-kunststof behuizing met een metalen hendel. De slaglijn is voorzien van een versnellingsfunctie 3:1. De 30 meter lange lijn is gemaakt van gevlochten katoen/polyester, waardoor het geschikt is voor 100 gram krijt. Hiermee markeer je eenvoudig en snel lange lijnen.

Afkortgereedschap

Meten, aftekenen en afkorten maar. Vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met het afkortgereedschap van Hultafors kort je dingen in ieder geval op een snelle en effectieve manier in.

Zagen

Neem bijvoorbeeld de verwisselbare handzaag van Hultafors, de zaag is voorzien van unieke zaagtanden, waardoor je nette en rechte zaagsneden zonder versplintering maakt. Het één millimeter slanke zaagblad is voorzien van een smalle zaagpunt, wat krappe plekken bereikbaar maakt. Naast diverse houtzagen hebben we natuurlijk ook metaalzagen van Hultafors in het assortiment.

Messen

Niet op zoek naar een zaag, maar juist naar een scherp mes? Ook dan ben je hier op het juiste adres. Hultafors messen staan namelijk bekend om onder andere hun ergonomische vormgeving en het kwalitatieve staal dat wordt gebruikt in de messen zelf. De messen zijn geschikt voor het snijden van gipsplaat, isolatiemateriaal en hout.

Bekijk product

Demontage gereedschap

Moet je eerst demonteren? Dan wil je natuurlijk niet dat deze stap te veel tijd inneemt. Daarom is het belangrijk dat je het zo efficiënt mogelijk uitvoert. En dat doe je met het juiste gereedschap.

Koevoeten

De koevoeten van Hultafors zijn hier een voorbeeld van. De koevoeten zijn gemaakt van hoogwaardig staal en optimaal vormgegeven voor het uittrekken van spijkers, verwijderen van houten lijsten en het openmaken van blikken. De Hultafors koevoeten zijn te verkrijgen in een kleine, normale en instelbare variant.

Bekijk producten

Beitels

Een ander onmisbaar, maar vaak vergeten, stuk gereedschap is de beitel. Met de beitels van Hultafors maak je eenvoudig en snel inkepingen en gaten, maar ze zijn ook zeer geschikt voor sloopwerkzaamheden. Ruimte besparen in je gereedschapskoffer, tas of emmer? Ga dan voor het beitelmes van Hultafors. Het beitelmes, is, zoals de naam het al zegt, een beitel en mes in één.

Je gereedschap veilig en overzichtelijk overal naar toe nemen? Maak dan gebruik van de ergonomische toolbucket van Hultafors.

Hamers

Ook de hamers van Hultafors zijn met precisie gemaakt. Hierdoor hebben ze een goede balans en liggen ze prettig in de hand. In ons assortiment vind je diverse hamers, denk bijvoorbeeld aan de normale klauwhamer of moker, maar ook aan de speciale terugslagvrije hamer. Ga je voor een ergonomische rubberen greep of de klassieke houten steel?

Ander gereedschap

Tussen ons Hultafors assortiment niet gevonden wat je zoekt? Niet getreurd! We hebben namelijk een ruim assortiment aan ander gereedschap van verschillende topmerken. Van machines, zoals schuur-, zaag-, boenmachines, etc., tot aan gereedschap voor diverse doeleinden, zoals egalisatie- en leggereedschap. Daarnaast hebben we ook nog allerlei soorten verbruiksgoederen en de juiste producten voor veiligheid en welzijn. Neem daarom gerust een kijkje in de rest van ons assortiment.

Bekijk al het gereedschap

Sinds 1883

Al meer dan 130 jaar is Hultafors een toonaangevend merk als het gaat om betrouwbare handgereedschappen. Het begon allemaal met een ontwerp dat nu de wereldberoemde duimstok is. Verder heeft Hultafors zich door de jaren heen gespecialiseerd in het maken van handgereedschappen voor meten, markeren, snijden, slaan en nivelleren, evenals wrikken en slopen. Hultafors staat voor betrouwbaarheid en precisie. Daarmee maakt het gereedschappen waar je op kunt vertrouwen.

Word klant van Floormade!

Heb jij een parket- of vloerenzaak of ben jij vloerenlegger, interieurbouwer, meubelmaker, aannemer, architect of heb je een klusbedrijf en ben je geïnteresseerd in onze producten en advies? Word dan nu klant van Floormade, dé groothandel in vloeren en benodigdheden. Je profiteert dan meteen van de volgende voordelen:

Word klant