Groothandel parket Lelystad

Een uniek assortiment parketvloeren, de beste service en specialistische vakkennis: Floormade is jouw betrouwbare groothandel in parket in Lelystad. Hoewel we niet in Lelystad gevestigd zitten, kunnen we alle vloeren en toebehoren uit ons assortiment razendsnel bij jou op locatie afleveren! We werken uitsluitend samen met klanten die onze passie voor houten vloeren begrijpen: echte vakmensen, zoals aannemers, vloerleggers en parketteurs kunnen bij ons klant worden. Ook ontdekken wat Floormade voor jou als vakman (of -vrouw) kan betekenen? Meld je direct aan als klant!

Klant worden

Alle soorten
traditioneel parket

Door ons grote assortiment mogen we ons met recht groothandel in parket in Lelystad noemen. Alle traditionele vormen van parket zijn breed vertegenwoordigd! Of je nu op zoek bent naar tapis of bourgogne parket, of iets heel anders in gedachten had: zeker weten dat je in onze uitgebreide range parketvloeren precies datgene vindt waarmee je jouw klant blij kunt maken.

Tal van houtsoorten en afwerkingen

Waar veel groothandels in parket in Lelystad werken met een beperkt aantal houtsoorten, heb je bij Floormade altijd ruim de keus. Onze traditionele parketvloeren worden voornamelijk gemaakt uit eikenhout, maar je kunt ook kiezen uit tal van sfeervolle houtsoorten. Informeer dus vooral naar de mogelijkheden! Van teak tot Amerikaans noten of kersenhout: niets is bij ons te gek.

Verschillende legpatronen

Een traditioneel strokenpatroon, een Hongaarse punt of een visgraat? Welk legpatroon je ook voor ogen hebt, we kunnen jouw parketvloer zo prepareren dat leggen in elk patroon kinderspel wordt. Zo geef je elke parketvloer zijn eigen, unieke look!

Alle benodigdheden voor jouw klus

Als groothandel in parket leveren we in Lelystad niet alleen de mooiste parketvloeren, je kunt bij ons ook terecht voor alle materialen die je nodig hebt om de vloer te leggen. Betrouwbare merken parketlijm, ondervloeren, maar ook het beste leggereedschap. En zelfs hoogwaardige apparatuur zoals schuurmachines, stofzuiger en boenmachines zijn bij ons gewoon online te bestellen! Een compleet assortiment, waarmee je altijd goed beslagen ten ijs komt.

ondervloeren parketlijm leggereedschap machines

Ook voor andere vloeren

En ben je eigenlijk op zoek naar een andere soort vloer? We zijn niet alleen groothandel in parket voor onze klanten in Lelystad, ook voor andere vloersoorten als pvc, laminaat, tapijt en vinyl kan je gewoon bij Floormade aankloppen! En natuurlijk vind je ook tal van andere houten vloeren in ons assortiment. Zo vind je voor het complete huis de juiste vloerbedekking bij een betrouwbare vloerenspecialist!

Hulp nodig? Vraag het een mede-specialist

Zelfs de meest ervaren parketspecialist vindt het op zijn tijd prettig om met een mede-vakman te kunnen overleggen. Wat de beste oplossing is voor deze vloer, hoe je de uitdaging bij die ene klant tackelt, of wat de ervaringen zijn met een bepaald product. De specialisten van Floormade staan ook hierin altijd voor je klaar! Als groothandel in parket in Lelystad vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de juiste informatie. En we vinden het leuk om onze kennis van parketvloeren te delen! Zo kun jij keer op keer de beste parketvloer leveren voor jouw klant.

Neem contact op