Groothandel parket Hoogeveen

Op zoek naar een groothandel in parket in Hoogeveen? Dan ben je bij Floormade aan het juiste adres! Als specialist in parketvloeren kunnen we alle benodigdheden voor jouw project bij je afleveren in Hoogeveen. Van de mooiste parketvloeren, tot ondervloeren, lijmen en bevestigingsmaterialen. Wij leveren uitsluitend aan vakmensen die onze passie voor houten vloeren delen: ons assortiment is ingericht om aan de wensen van aannemers, vloerenleggers, parketspecialisten en interieurbouwers te voldoen. Meld je vandaag nog aan als klant en ontdek de voordelen van Floormade!

Klant worden

Alle soorten
traditioneel parket

Naar wat voor soort parket je ook op zoek bent, Floormade kan het voor je leveren. Van tapis tot bourgogne en vele andere varianten: iedere stijl is bij ons te verkrijgen. Zeker weten dat je jouw klant blij kunt maken met één van onze parketvloeren op maat! Je zult zien dat we ons bij Floormade met recht groothandel in parket mogen noemen. Ook in Hoogeveen kunnen we jouw parketvloer snel bezorgen, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tal van houtsoorten en afwerkingen

Uniek aan ons aanbod parketvloeren is dat de toplaag niet uitsluitend van eiken of een andere standaard houtsoort gemaakt is. Die kies je zelf uit een breed aanbod rijke houtsoorten! Afhankelijk van het soort parket kunnen we de toplaag van je parket uit verschillende houtsoorten produceren. Wat dacht je van warm kersenhout, of exotisch Kambala hout? Het is allemaal mogelijk met ons complete aanbod.

Verschillende legpatronen

Of je nu een klassiek strokenpatroon wil leggen, een blokpatroon, of een trendy visgraat of Hongaarse punt: in onze werkplaats kunnen we je parket zó prepareren dat je er direct mee aan de slag kunt. Alle stroken worden perfect voor jou op maat gemaakt: dat scheelt een hoop tijd en moeite als je eenmaal bij de klant aan het werk bent.

Alles voor leggen, afwerken en onderhoud

Als groothandel in parket in Hoogeveen focussen we ons niet alleen op de vloeren zelf, je vindt bij ons ook alles om parket strak te kunnen leggen. En alles om ervoor te zorgen dat hij de uitstraling behoudt van de dag waarop hij gelegd werd! Alles onder één dak voor de perfecte parketvloer. Parket leggen wordt kinderspel met de juiste ondervloer, parketlijm en bevestigingsmaterialen van kwaliteitsmerken. En met onze onderhoudsmiddelen en vloerbescherming zorg je ervoor dat het parket er na vele jaren nog steeds schitterend uit ziet!

installeren afwerken onderhoud

Daarom kies je voor Floormade

Waarom zou je kiezen voor Floormade en niet voor de groothandel in parket bij jou om de hoek in Hoogeveen? Het verschil zit hem in onze expertise en ons grote aanbod parketvloeren. Dankzij onze professionele werkplaats kunnen we jouw vloer bewerken op de manier die jij maar wil! Materialen die op voorraad zijn, kunnen we de volgende dag al bij jou op locatie leveren. En een complete parketvloer hebben we binnen 5-10 werkdagen compleet op maat voor je gemaakt! Dat is nog eens echt vakmanschap.

Hulp nodig? Vraag het een mede-specialist

Ook als vakman (of -vrouw) op het gebied van vloeren heb je soms behoefte aan een adviesgesprek met een mede-specialist. Als je voor een uitdaging staat bij een klant, of meer mogelijkheden wilt verkennen om je parketvloer te bewerken, staan onze specialisten altijd voor je klaar. Als groothandel in parket in Hoogeveen vinden we gedegen advies minstens zo belangrijk als een grote keuze in vloeren. Neem gerust eens contact met ons op! Met onze jarenlange ervaring kennen we de mogelijkheden als geen ander. En in onze eigen werkplaats kunnen we bijna iedere bewerking voor je verrichten!

Neem contact op