Groothandel parket Delfzijl

Een uniek assortiment parketvloeren, de beste service en specialistische vakkennis: Floormade is jouw betrouwbare groothandel in parket in Delfzijl. Hoewel we niet in Delfzijl gevestigd zitten, kunnen we alle vloeren en toebehoren uit ons assortiment razendsnel bij jou op locatie afleveren! We werken uitsluitend samen met klanten die onze passie voor houten vloeren begrijpen: echte vakmensen, zoals aannemers, vloerleggers en parketteurs kunnen bij ons klant worden. Ook ontdekken wat Floormade voor jou als vakman (of -vrouw) kan betekenen? Meld je direct aan als klant!

Klant worden

Alle soorten
traditioneel parket

Naar wat voor soort parket je ook op zoek bent, Floormade kan het voor je leveren. Van tapis tot bourgogne en vele andere varianten: iedere stijl is bij ons te verkrijgen. Zeker weten dat je jouw klant blij kunt maken met één van onze parketvloeren op maat! Je zult zien dat we ons bij Floormade met recht groothandel in parket mogen noemen. Ook in Delfzijl kunnen we jouw parketvloer snel bezorgen, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tal van houtsoorten en afwerkingen

Uniek aan ons aanbod parketvloeren is dat de toplaag niet uitsluitend van eiken of een andere standaard houtsoort gemaakt is. Die kies je zelf uit een breed aanbod rijke houtsoorten! Afhankelijk van het soort parket kunnen we de toplaag van je parket uit verschillende houtsoorten produceren. Wat dacht je van warm kersenhout, of exotisch Kambala hout? Het is allemaal mogelijk met ons complete aanbod.

Verschillende legpatronen

Of je nu een klassiek strokenpatroon wil leggen, een blokpatroon, of een trendy visgraat of Hongaarse punt.

Alle benodigdheden voor jouw klus

Als groothandel in parket leveren we in Delfzijl niet alleen de mooiste parketvloeren, je kunt bij ons ook terecht voor alle materialen die je nodig hebt om de vloer te leggen. Betrouwbare merken parketlijm, ondervloeren, maar ook het beste leggereedschap. En zelfs hoogwaardige apparatuur zoals schuurmachines, stofzuiger en boenmachines zijn bij ons gewoon online te bestellen! Een compleet assortiment, waarmee je altijd goed beslagen ten ijs komt.

ondervloeren parketlijm leggereedschap machines

Daarom kies je voor Floormade

Waarom zou je kiezen voor Floormade en niet voor de groothandel in parket bij jou om de hoek in Delfzijl? Het verschil zit hem in onze expertise en ons grote aanbod parketvloeren. Materialen die op voorraad zijn, kunnen we de volgende dag al bij jou op locatie leveren.

Hulp nodig? Vraag het een mede-specialist

Zelfs de meest ervaren parketspecialist vindt het op zijn tijd prettig om met een mede-vakman te kunnen overleggen. Wat de beste oplossing is voor deze vloer, hoe je de uitdaging bij die ene klant tackelt, of wat de ervaringen zijn met een bepaald product. De specialisten van Floormade staan ook hierin altijd voor je klaar! Als groothandel in parket in Delfzijl vinden we het belangrijk om onze klanten te voorzien van de juiste informatie. En we vinden het leuk om onze kennis van parketvloeren te delen! Zo kun jij keer op keer de beste parketvloer leveren voor jouw klant.
.

Neem contact op