Groothandel parket Coevorden

Een uniek assortiment parketvloeren, de beste service en specialistische vakkennis: Floormade is jouw betrouwbare groothandel in parket in Coevorden. Hoewel we niet in Coevorden gevestigd zitten, kunnen we alle vloeren en toebehoren uit ons assortiment razendsnel bij jou op locatie afleveren! We werken uitsluitend samen met klanten die onze passie voor houten vloeren begrijpen: echte vakmensen, zoals aannemers, vloerleggers en parketteurs kunnen bij ons klant worden. Ook ontdekken wat Floormade voor jou als vakman (of -vrouw) kan betekenen? Meld je direct aan als klant!

Klant worden

Alle soorten
traditioneel parket

Naar wat voor soort parket je ook op zoek bent, Floormade kan het voor je leveren. Van tapis tot bourgogne en vele andere varianten: iedere stijl is bij ons te verkrijgen. Zeker weten dat je jouw klant blij kunt maken met één van onze parketvloeren op maat! Je zult zien dat we ons bij Floormade met recht groothandel in parket mogen noemen. Ook in Coevorden kunnen we jouw parketvloer snel bezorgen, en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Tal van houtsoorten en afwerkingen

Uniek aan ons aanbod parketvloeren is dat de toplaag niet uitsluitend van eiken of een andere standaard houtsoort gemaakt is. Die kies je zelf uit een breed aanbod rijke houtsoorten! Afhankelijk van het soort parket kunnen we de toplaag van je parket uit verschillende houtsoorten produceren. Wat dacht je van warm kersenhout, of exotisch Kambala hout? Het is allemaal mogelijk met ons complete aanbod.

Verschillende legpatronen

Of je nu een klassiek strokenpatroon wil leggen, een blokpatroon, of een trendy visgraat of Hongaarse punt.

Alles voor leggen, afwerken en onderhoud

Als groothandel in parket in Coevorden focussen we ons niet alleen op de vloeren zelf, je vindt bij ons ook alles om parket strak te kunnen leggen. En alles om ervoor te zorgen dat hij de uitstraling behoudt van de dag waarop hij gelegd werd! Alles onder één dak voor de perfecte parketvloer. Parket leggen wordt kinderspel met de juiste ondervloer, parketlijm en bevestigingsmaterialen van kwaliteitsmerken. En met onze onderhoudsmiddelen en vloerbescherming zorg je ervoor dat het parket er na vele jaren nog steeds schitterend uit ziet!

ondervloeren parketlijm leggereedschap machines

Ook voor andere vloeren

En ben je eigenlijk op zoek naar een andere soort vloer? We zijn niet alleen groothandel in parket voor onze klanten in Coevorden, ook voor andere vloersoorten als pvc, laminaat, tapijt en vinyl kan je gewoon bij Floormade aankloppen! En natuurlijk vind je ook tal van andere houten vloeren in ons assortiment. Zo vind je voor het complete huis de juiste vloerbedekking bij een betrouwbare vloerenspecialist!

Hulp nodig? Vraag het een mede-specialist

Ook als vakman (of -vrouw) op het gebied van vloeren heb je soms behoefte aan een adviesgesprek met een mede-specialist. Als je voor een uitdaging staat bij een klant, of meer mogelijkheden wilt verkennen om je parketvloer te bewerken, staan onze specialisten altijd voor je klaar. Als groothandel in parket in Coevorden vinden we gedegen advies minstens zo belangrijk als een grote keuze in vloeren. Neem gerust eens contact met ons op! Met onze jarenlange ervaring kennen we de mogelijkheden als geen ander.

Neem contact op